Kategorier
City Scene

Sanne Kvitnes – Ingen er alene

04. desember

 

Søndag 04. desember kl.19.00  inviteres dere alle inn i varmen, til nok en førjuls musikalkonsert på City Scene, i hjertet av Fredrikstad.

 

«Ingen er alene» ønsker å skape et pusterom, der følelsen av tid og sted får smelte vekk med tankekjøret. Toner fra kjære julefilmer som f.eks. White Christmas og Meet Me in St.Louis, møter både kjente og glemte musikalskatter. Sammen skal vi prøve å finne ut hva denne såre, men vakre, juletiden egentlig handler om.

 

Ved mikrofonen finner du skuespiller og sanger, Sanne Kvitnes. En av landets nye musikalstjerner, som gjorde sin debut i rollen som Florence Vaszi i Folketeaterets oppsetning av «Chess». For denne rollen ble hun kåret til «Årets Musikalartist» under Musikkteaterprisen 2021.

Bak pianoet sitter komponist og vidunder-pianist Trond Lindheim.


Sammen har de fått med seg multi-instrumentalist Jon Rørmark, og kveldens gjesteartist er ingen ringere enn en av musikal-Norges ledende kvinner, Heidi Gjermundsen Broch – Som bla.a. vant Heddaprisen for sin tolkning av «Diana» i musikalen Next To Normal, og som i våres briljerte i rollen som «Heksa» i Into The Woods.  

 

Så velkommen skal dere alle være, til vårt lille førjulseventyr på City Scene.

 

Forestillingen spilles følgende datoer:

  • Søndag 4. desember 2022 kl 19:00 

Dørene åpnes 1 time før.

 

Billettpris: 420,- inkl billettavgift

Billetter kjøpes her : https://www.ticketmaster.no

Ønsker du å bestille bord før eller etter showet på City Bar & Spiseri?

Book bord her