City Bar & Spiseri

I 75 år har vi servert hotell- og restaurantgjester i Fredrikstad. Denne erfaringen kombinert med ny matkunnskap, ønsker vi skal komme deg til gode. Som gjest på Scandic City får du også 10% på all mat i våre to restauranter!

City Bar & Spiseri

I 75 år har vi servert hotell- og restaurantgjester i Fredrikstad. Denne erfaringen kombinert med ny matkunnskap, ønsker vi skal komme deg til gode. 

City Bar & Spiseri åpnet januar 2017 og tilbyr både lunsj, middag og leskende fristelser fra baren.
Det nye lokalet med 6 meter takhøyde og heldekkende panoramavinduer vil gi deg som gjest en flott utsikt over gågaten sammen med en folkelig stemning med bar og spiseri i et og samme lokale. Baren tilbyr et stort utvalg av cocktails, vin og øl, og har en stige opp til de mest eksklusive vinene i barhyllen.

Hos oss vil du få servert folkelig gastro med både tradisjonell mat og en del fusion fra andre land, og menyen er variert.

Se flere bilder og menyen på citybarogspiseri.no

 

Frokosten er alltid inkludert

En god start på dagen.

godmorgen

Som aktør i Nordens største hotellkjede serverer vi deg nærmere hundre energigivende frokostvarer hver morgen, inkluderende økologiske produkter og glutenfrie, allergivennlige og laktosefrie alternativer. Stå opp litt tidligere så får du ekstra god tid til å nyte en variert, næringsrik og smakfull frokostbuffet. Hos oss vil du finne en stor buffet dekket med egg, bacon, pålegg i mange varianter, brød, kornblandinger, frukt, pølser og mye mye mer.

Med en start hos oss er du klar for dagens gjøremål og opplevelser. Smakelig måltid!


Hva skjer?Kom å prøv vår nye italienske à la carte meny. Vi lover dere ikke vil angre.

Bordreservasjon:
E-post: restaurant@hotelcity.no


Frokost

ÅPNINGSTIDER :

Mandag  -  fredag:
06.30 - 09.30

Lørdag & søndag:
08.00 - 11.00

Endringer kan forekomme

City Bar & Spiseri

ÅPNINGSTIDER

Onsdag  & torsdag:
16:00 - 22.00 (Kjøkkenet stenger 21:30)

Fredag & lørdag:
11.00 - 22.00 (Kjøkkenet stenger 21:30)

Søndag - tirsdag:
Lukket

Endringer kan forekomme