Mat & Drikke

Møteforespørsel

Send oss en uforpliktende forespørsel i dag!

Mat & Drikke

Sammen med vår kjøkkensjef, gir vi dere en dag fylt av nye smaker, inspirasjon og energi. For at du skal føle deg vel og beholde konsentrasjonen under hele møtet, satser vi stort på møtematen. Du kan spise både sunt og godt hos oss. Vi satser på vellaget, variert mat som mange liker. Med fleksible pauser trenger du ikke å avbryte møtets beste stunder.

Pausemeny – Taste Break

Hos Scandic City vet vi at pausene er vel så viktige som møtet. Derfor har vi utviklet vår smakfulle Taste Break som gjør at du kan fylle opp energilageret, føle deg vel og beholde konsentrasjonen under hele møtet, og det med spennende, forfriskende drikke og søte fristelser.

SMAKFULLE PAUSER MELLOM ØKTENE
Når viktige beslutninger skal tas og kreative ideer myldre trengs det energi – og det fikser vi! Vi har nemlig fornyet og forbedret vår allerede populære pausemat, Taste Break, til å bli noe helt unikt, men samtidig også noe alle kan like.

MORNING BREAK
I perioden 09.00-11.00 serveres dagens første pausemeny, Morning Break. Her vil dere få servert kaffe/te, brød, pålegg, søtt bakverk, frukt og grønt.

TASTE BREAK
I perioden 14.00-16.00 serveres dagens andre pausemeny, Taste Break. Her vil dere få servert fingermat og noe søtt.

Menyene har flere valgmuligheter og tilpasses etter ønske.

Våre restauranter

LUNSJ
Våre menyer bestemmes ut fra sesong og vi bruker kun årstidenes beste råvarer. Vi overlater valg av meny til kjøkkensjefen, men vi kan også skreddersy menyer etter deres ønske.

MIDDAG
3-retters middag er dagens meny. Våre menyer bestemmes ut fra sesong og vi overlater valg av meny til kjøkkensjefen, men vi kan også skreddersy menyer etter deres ønske. Vi serverer dagens måltider i en av våre restauranter.

3-retters middag består av dagens forrett, hovedrett og dessert. Menyen kan oppgraderes eller byttes til en festmeny – du har valget. 
Om ønskelig kan middagen inntas i eget lokale, enten her på huset, eller i historisk lokale i Gamlebyen. Hos oss kan du også innta måltidet i kombinasjon med show i City Scene.

CITY BAR & SPISERI

BAREN PÅ CITY BAR & SPISERI
Vår nye bar med lyse og åpne omgivelser er som skapt for et glass før eller etter maten. Baren er hotellets samlingspunkt, det naturlige stedet å vente på dine kollegaer, sette deg ned med en kopp kaffe, eller en drink etter dagens innsats og aktiviteter.