Kurs & Konferanse

Med over 75 års erfaring er vi spesialister når det kommer til konferanser og vi har alle fasilitetene som skal til for at arrangementet blir vellykket.

Vi legger til rette for gode prosesser med 8 møtelokaler med kapasitet fra 4 til 430 personer. Vår kapasitet gjør at ingen bedrifter blir for små, og få blir for store.

Konferanserommene har lys, lyd og bildebehandlingssystem integrert slik at du har alle hjelpemidler på plass. I tilknytning til lokalene ligger våre fellesarealer med servering av kaffe, forfriskninger og pausemat. Våre serviceinnstilte konferanseverter og vertinner sørger for at dine krav til kvalitet, effektivitet og komfort blir ivaretatt for et vellykket arrangement.

Tre av våre møterom har Barco ClickShare-system. Med tre enkle steg er du koblet opp mot presentasjonsskjermen på veggen. Dette systemet fungerer selvsagt med alle enheter! Hotellet har, i tillegg til møterom, en helt ny bar og spiseri, egne selskapslokaler og en showscene som kan gi ditt arrangement et unikt særpreg.

Scandic City samarbeider godt med byens kultur- og reiselivsaktører.

Møteforespørsel

Send oss en uforpliktende forespørsel i dag!