Møterom

Våre konferanserom

Vi legger til rette for gode prosesser med 8 moderne møtelokaler med kapasitet fra 4 til 430 personer. Vår kapasitet gjør at ingen bedrifter blir for små, og få blir for store.

Konferanserommene er tidsriktig innredet og har det nyeste innen lys, lyd og bildebehandlingssystem på plass. I tilknytning til lokalene ligger våre fellesarealer med servering av kaffe, forfriskninger og pausemat. Våre serviceinnstilte konferanseverter og vertinner sørger for at dine krav til kvalitet, effektivitet og komfort blir ivaretatt for et vellykket arrangement.

Tre av våre møterom har Barco ClickShare-system. Med tre enkle steg så er du koblet opp mot presentasjonsskjermen på veggen. Dette systemet fungerer selvsagt med alle enheter! Hotellet har, i tillegg til møterom, en helt ny bar og spiseri, egne selskapslokaler og en showscene som kan gi ditt arrangement unike opplevelser.

Scandic City samarbeider godt med byens kultur- og reiselivsaktører.

Møteforespørsel

Send oss en uforpliktende forespørsel i dag!


Suiten

Suiten er vårt minste konferanserom og har naturlig innsyn av dagslys. Rommet har har 75 tommers TV-skjerm & fast konferansebord.


Styrebord Hestesko Klasserom Kino Bankett
8  –

Citystua

Citystua er et av våre mest allsidige konferanselokaler. Rommet har ikke dagslys, men god belysning, aircondition og prosjektor i taket. Rommet har utgang til City Bar & Spiseri.


Styrebord Hestesko Klasserom Kino Bankett
25 35 65 90 64

Citybanketten

Vårt største konferanselokale har et stort lerret, prosjektor , god lyd og lys. Det er høyttalere i hele salen fra taket, en manuell scene og manuell vegg som gir naturlig dagslys.


Styrebord Hestesko Klasserom Kino Bankett
60 55 175 400 250

Citylosjen

Et fint lokale med tepper og dagslys fra siden. Alt av tekniske hjelpemidler tilstede og er i direkte tilknytning til lobby og konferanseservice.


Styrebord Hestesko Klasserom Kino Bankett
25 25 40 70 30

Stue 1

Rommet har alle tekniske hjelpemidler. Med naturlig innsyn av dagslys og nærhet til restauranten passer lokalet fint til små middager og selskaper så vel som til møter.


Styrebord Hestesko Klasserom Kino Bankett
16 16 24 30 20

Stue 2

Lokalet har alt av tekniske hjelpemidler og har naturlig innsyn av dagslys. Ligger i tilknytning til restauranten og passer fint til mindre middager og selskaper også.


Styrebord Hestesko Klasserom Kino Bankett
24 25 40 75 50

Citysalen

Rommet har tekniske hjelpemidler på plass og direkte tilknytning til restauranten. Rommet har også naturlig innsyn av dagslys fra siden via fargeglaserte vinduer. Unike skulpturer i rommet skaper en spesiell ramme rundt møter og banketter.


Styrebord Hestesko Klasserom Kino Bankett
24 26 48 80 60

City Scene

Rommet består av arealer i 1. og 2. etasje. Lokalet har alt av tekniske hjelpemidler på plass, samt scene og 2 barer. Lokalet passer utmerket til konferanser med underholdning og/eller bespisning da lokalet har direkte tilknytning til kjøkkenet. Lokalet har også direkte tilknytning til bar, spiseri, garderober og toaletter.


Styrebord Hestesko Klasserom Kino Bankett
340 430 200