Mat & Drikke

 

Møteforespørsel

Send oss en uforpliktende forespørsel i dag!

Mat & Drikke

Her på Scandic City tror vi at bedre mat gir bedre møter. Derfor tilbyr vi mat som er perfekt for deg og teamet å samles rundt for å knytte kontakt og omgås.

Alle måltider er skreddersydd etter nettopp deres møtebehov. Dermed kan vi love at dere finner smakfulle og energigivende måltider som gjør dere i stand til å yte deres beste.
 

Det betyr også at det er naturlig for oss å sørge for at alle finner noe de liker, uansett allergier og preferanser. Sammen med vår kjøkkensjef, gir vi dere en dag fylt av nye smaker, inspirasjon og energi. 


PAUSEMENY – TASTE BREAK

Vi vet at pausene er vel så viktige som møtet. Derfor har Scandic utviklet Taste Break som gjør at du kan fylle opp energilageret, føle deg vel og beholde konsentrasjonen under hele møtet.


MORNING BREAK

I tidsrommet 09.00-11.00 serveres dagens første pausemeny, Morning Break. Her vil dere få servert kaffe/te, brød, pålegg, søtt bakverk & frukt.


TASTE BREAK

I tidsrommet 14.00-16.00 serveres dagens andre pausemeny, Taste Break. Her vil dere få servert kaffe/te, enkel fingermat, søtt bakverk & frukt.


LUNSJ

Våre menyer bestemmes ut fra sesong og vi bruker kun årstidens beste råvarer. Vi overlater valg av meny til kjøkkensjefen, men vi kan også skreddersy menyer etter deres ønske.


MIDDAG

Dagens 3-retters middag er kjøkkensjefens valg, og består av dagens forrett, hovedrett og dessert. Menyen kan oppgraderes eller byttes til en festmeny – du har valget. 
Om ønskelig kan middagen inntas i eget lokale. Hos oss kan du også innta måltidet i kombinasjon med show i City Scene. Ta kontakt for tilbud.