Kategorier
City Scene

Knut Marius 2023- Turbo Tour Vol II

11. mars 2023

 

Vi presenterer stolt Knut Marius, Norges ultimate entertainer og vinner av Stjernekamp 2020. Nå med nytt album på norsk og release turné vinteren 22. Den sjarmerende Tomrefjordingen tok Norge med storm, da han atter en gang beviste at han er en av Norges beste vokalister. Han behersker alle sjangre og har i år turnért store deler av landet til fantastiske kritikker både fra arrangører, anmeldere og ikke minst publikum.

I alle år har Knut Marius sunget på engelsk. Nå har han, for første gang, begynt å skrive på norsk og da på sin egen dialekt. Siden starten av 2019 har han fundert, skrevet, stanga hodet i veggen, jublet, grått og skrattet, nå foreligger resultatet.  Med tekster som handler om stor kjærlighet og mellommenneskelige relasjoner, er det en dønn ærlig artist som nå legger innsiden av sjela i de nye låtene. Publikum vil selvfølgelig også få høre et utvalg fra Knut Marius favoritter fra Stjernekamp og hits fra tidligere utgivelser. Med fantastiske musikere og produsenter er det nåen sound som bygger opp underformidlinga til den sjelfulle romsdalingen, og vi unner alle en lytt på resultatet!

Sjekk tilbakemeldinger fra arrangører fra turné 2021:

«..Kvelden i kveld i Hovshall overgår det meste. Kanskje alt. Vi snakker om kongerikets sterkeste stemme. Folk var bergtatt fra første tone. Og helt utslitt etterpå. «Jeg har tørket tårer og klappet i halvannen time,» var det ensom kom bort til meg og sa. «Verdensklasse,» sa en annen. Det er kvelder som dette man jobber for. Kvalitet og begeistring hånd i hånd. Glede og kribling i hele kroppen.
Ole Magne Ansnes, kultursjef Sunndal

«..Gåsehuda har ikkje forsvunne endå, for ein utruleg bra konsert!! Knut Marius og bandet leverte frå a til å, publikum var heilt i ekstase og stemninga var omtrent som om der var 300 og ikkje litt under 100 gjestar.. ( Korona ). Vi vil gjerne rekke å få Knut Marius med band tilbake til Ørsta kulturhus. Må også få legge til at det var svært trivelege folk å ha på besøk hos oss dette, usedvanleg blide og hyggelege heile tida. Kjekt! Tusen takk for ypparleg samarbeid!
Janne M.G. Skarstein,Ørsta Kulturhus

«….Det vart ein super konsert. VERDENSklasse med denne gjengen her! For eit band og for ein vokalist. Frå Queen, soul, eigne låter og til opera. Folk var overbegeistra og blanke i augo då dei kom ut etter 3 ekstra nummmer.
Halstein Kurseth Einingsleiar kultur Sykkylven

 

Vi følger myndighetenes retningslinjer. Les mer her:  City-Scene-Covid-19.pdf


Sted: City Scene, Fredrikstad

Forestilllingen spilles følgende datoer:

  • 11. mars 2023 kl 20:00. Dørene åpner kl 19:30


Billettpris: Kr. 480,- inkludert billettavgift.

Billetter kjøpes her : https://www.ticketmaster.no

Ønsker du å bestille bord før showet på City Bar & Spiseri?

Book bord her