EGGUM & SIVERTSEN

VI TO (er ikke Romeo & Julius)
Torsdag 31. oktober

Ryktet forteller at Eggum & Sivertsen har lagt nye planer, og tatt noen nye (gitar)grep. Forrige gang de reiste på turné var det med stor suksess og fullsatte saler over hele landet, og nå har altså de to gitarkameratene funnet sammen igjen, og er klare med både nye og gamle sanger. 


Med kjente og ukjente gullfunn i hverandres skattekister, med varme og store doser humor, byr de to på sine helt spesielle skråblikk på verden og på hverandre – med et årelangt vennskap i bunnen.

Igjen skal disse to folkekjære, men veldig ulike artistene vise oss hvorfor sangene deres passer så godt sammen, og hvorfor både sangene og sangerne er elsket av en hel nasjon. 

De skal vise oss hvordan man, med bare to stemmer og to gitarer, kan fylle et konsertlokale med intens tilstedeværelse, trøkk, rungende latter og myke, magiske øyeblikk. 

Eggum & Sivertsen stortrives i hverandres selskap, og nå skal det norske folk igjen få sjansen til og trives sammen med dem. Sånne er gode å ha. Hver gang vi møtes er det på´an igjen.   

 

Billettpris: 475,- pluss billettavgift.

Showet spilles: Torsdag 31. oktober 2019 kl 20:00

Billetter kan bestilles på:

https://www.ticketmaster.no/event/eggum-sivertsen-vi-to-er-ikke-romeo-og-julius-billetter/611777

Ønsker du å bestille bord før eller etter showet på City Bar & Spiseri, send en e-post til restaurant@hotelcity.no, besøk våre nettsider eller ring 69 38 57 84.


Tilbake

City Bar & Spiseri

Mandag - torsdag:
11.00 - 00.00  Kjøkkenet stenger 21:30

Fredag & lørdag
11.00 - 01.00  Kjøkkenet stenger 21:30

Søndag:
Lukket

Endringer kan forekomme