Rundt et flygel med Reidun Sæther

24.04.21 kl 20:00

Reidun Sæther har en av Norges kanskje flotteste stemmer. Etter sin suksess i Stjernekamp 2014 har hun bergtatt tusentalls publikummere i hele landet med sin innlevelse og stemmeprakt.

Før hun ble kjent i tv-ruta var hun allerede godt etablert som musikalstjerne fra store forestillinger som Les Miserables, Cats, Jesus Christ Superstar, Chess & mange andre. 

Reidun Sæther byr på en variert konsert med sin svenske make og faste pianist, Dan Lindèn. De har opparbeidet seg et stort repertoar som spenner fra musikalsjangeren til jazz, blues og pop.

Med vittig sjarm duelleres det mellom Sissel og Carola, mellom Alf Prøysen og Evert Taube. Det bys på musikalperler, vakre viser og en dose latter.

Dan er en boogie-pianist av rang, så du skal ikke se bort i fra at Erroll Garner stikker innom en tur, og til tross for sin klassiske bakgrunn er han en av Sveriges mest sjangerbrede musikere.  

Dette vil du ikke gå glipp av!

Vi følger myndighetenes retningslinjer. Les mer her:  City-Scene-Covid-19.pdf


Billettpris: 325,- inkl. billettavgift.

Showet spilles: Lørdag 24. april 2021 kl 20:00

Billetter kan bestilles på:

https://www.ticketmaster.no

Ønsker du å bestille bord før konsertene på City Bar & Spiseri, send en e-post til restaurant@hotelcity.no, besøk våre nettsider eller ring 69 38 57 84.


Tilbake

City Bar & Spiseri

Åpningstider:

Mandag :
Fra 17:00 (Kjøkken til kl 21:30)

Tirsdag - lørdag :
Fra 11:00 (Kjøkken til kl 21:30)

Søndag :
Lukket

Endringer kan forekomme