Knut Marius Djupvik

4 .juni

Knut Marius Djupvik er klar med singel og musikkvideo “Hjelpe me å hjelpe” og vant akkurat NRKs «Stjernekamp». I 2013 vant han TV2s «The Voice».

I alle år har Knut Marius sunget på engelsk. Nå har han, for første gang, begynt å skrive på norsk og da på sin egen dialekt. Siden starten av 2019 har han fundert, skrevet, stanga hodet i veggen, jublet, grått og skrattet, nå foreligger resultatet.  

Da Knut Marius bestemte seg for å skrive låter på norsk, satte han seg ned og tenkte gjennom hvilke temaer som betød mest for han. Både i fortid og nåtid. Etter å ha gått gjennom følelser og tanker som finnes i katalogen endte han opp med å bestemme seg for at minst én av låtene måtte handle om kjærlighet. Stor kjærlighet kan by på både gleder og sorger og kan bringe deg til himmels og lavere enn du noen gang har vært. Knut Marius har prøvd å skissere hvordan han kan oppleve både oppturer og nedturer innenfor det de sier er størst av alt, kjærligheten.

Med fantastiske musikere og produsenter er det nå et sound som bygger opp under formidlinga til den sjelfulle romsdalingen. Det kommer flere singler i løpet av vinteren, og i januar 2021 legger han ut på turne, og Fredrikstad er et av stoppestedene.

På veien i vinter og vår:

Knut Marius Djupvik: Vokal
Trommer: Marius Simonsen
Bass: Jonny Sjo
Gitar: Tommy Kristiansen
Tangenter: Haakon-Marius Pettersen

Vi følger myndighetenes retningslinjer. Les mer her:  City-Scene-Covid-19.pdf

Ønsker du å bestille bord før eller etter showet på City Bar & Spiseri, send en e-post til restaurant@hotelcity.no, besøk våre nettsider eller ring 69 38 57 84.


Sted: City Scene, Fredrikstad

Forestilllingen spilles følgende datoer:

  • 4. juni 2021 kl 20:00. Dørene åpner kl 19:00


Billettpris: Kr. 420,- inkludert billettavgift.


Billetter kjøpes her :

https://www.ticketmaster.no/Tilbake

City Bar & Spiseri

ÅPNINGSTIDER

Vi holder midlertidig stengt tom 12. mai

Endringer kan forekomme