Absolutt Revy

17. februar – 5. mars

 

Absolutt Revy & en liten hyllest til Vivi Haug.

Med: Tor Erik Gunstrøm, Talina Hansen Skogseth, Bjørnar Spydevold & Alexander Hermansen.

La oss starte året på en morsom måte, for dette ensemblet har lang erfaring fra både revy, show og farser. De sørger for at lattermusklene blir trimmet og at mørketiden blir svært så lystig og lattermild. En vinter-revy blott til lyst, med humoristiske karakterer, tekster og sprell – og selvfølgelig musikalske høydepunkt fremført av fire sprudlende komikere. Det blir også plass til en liten hyllest til Østfolds ukronede revydronning, vår kjære kollega Vivi Haug, som skulle fylt 85 og i høst.

TOR ERIK GUNSTRØM:
Prisbelønt norsk musiker og komiker. Var medlem av legendariske Dizzie Tunes. Gruppa hadde mangfoldige plateutgivelser og stod for noen av de største revysuksessene i Norge. De har en stjerne i fornøyelsesparken Liseberg. Tor Erik er også kjent som skuespiller i diverse TV-serier, filmer, revyer, farser og andre oppsettinger. Han er også kunstmaler med flere separatutstillinger.

TALINA HANSEN SKOGSETH:
Skuespiller, teaterprodusent og manusforfatter med lang fartstid og suksess innen scene-underholdning. Gestalter roller i de fleste sjangre, men er kanskje mest kjent for sine humoristiske figurer. Hun har spilt i over 150 forestillinger lokalt, nasjonalt og på turné. Ble i 2021 utnevnt som en av landets 100 kvinnelige forbilder av ukebladet ALTSÅ.

BJØRNAR SPYDEVOLD:
Spydevold har i løpet av sin lange og imponerende karriere medvirket i en rekke revyer og farser, og dermed fått utløp for sitt komiske talent. I tillegg har han presentert mange sentrale roller i store musikaler og på utallige konserter, både lokalt og nasjonalt. En ettertraktet vokalist og gudbenådet tenor, med et stort publikum i alle sammenheng.

ALEXANDER HERMANSEN:
En av Fredrikstads mest aktive og allsidige artister. Sanger, skuespiller, musiker, komponist og tekstforfatter med mer. Alexander er et oppkomme av idéer, og han har et stort interessefelt både til lands og til vanns. Med sitt mangfoldige repertoar, benyttes han også flittig som guide og konferansier. Han har spilt revy før, og elsker sjangeren – det vil dere merke! 

Vi følger myndighetenes retningslinjer. Les mer her:  City-Scene-Covid-19.pdf

Forestillingen spilles følgende datoer:

  • Torsdag 17. februar kl 20:00. Dørene åpner kl 19:30.
  • Lørdag 19. februar kl 20:00 Dørene åpnes 19:30.
  • Fredag 25. februar kl 20:00 Dørene åpnes 19:30.
  • Lørdag 26. februar kl 20:00 Dørene åpnes 19:30.
  • Lørdag 05. mars kl 20:00 Dørene åpnes 19:30.

Husk og vær ute i god tid.

Billettpris: 460,- inkludert billettavgift.

 

Billetter kjøpes her : https://www.ticketmaster.no

Ønsker du å bestille bord før showet på City Bar & Spiseri?

Book bord her


Tilbake