Kategorier
City Scene

Sanne Kvitnes – Ingen er alene

 

Søndag 04. desember kl.19.00  inviteres dere alle inn i varmen, til nok en førjuls musikalkonsert på City Scene, i hjertet av Fredrikstad.

 

«Ingen er alene» ønsker å skape et pusterom, der følelsen av tid og sted får smelte vekk med tankekjøret. Toner fra kjære julefilmer som f.eks. White Christmas og Meet Me in St.Louis, møter både kjente og glemte musikalskatter. Sammen skal vi prøve å finne ut hva denne såre, men vakre, juletiden egentlig handler om.

 

Ved mikrofonen finner du skuespiller og sanger, Sanne Kvitnes. En av landets nye musikalstjerner, som gjorde sin debut i rollen som Florence Vaszi i Folketeaterets oppsetning av «Chess». For denne rollen ble hun kåret til «Årets Musikalartist» under Musikkteaterprisen 2021.

Bak pianoet sitter komponist og vidunder-pianist Trond Lindheim.


Sammen har de fått med seg multi-instrumentalist Jon Rørmark, og kveldens gjesteartist er ingen ringere enn en av musikal-Norges ledende kvinner, Heidi Gjermundsen Broch – Som bla.a. vant Heddaprisen for sin tolkning av «Diana» i musikalen Next To Normal, og som i våres briljerte i rollen som «Heksa» i Into The Woods.  

 

Så velkommen skal dere alle være, til vårt lille førjulseventyr på City Scene.

 

Forestillingen spilles følgende datoer:

 • Søndag 4. desember 2022 kl 19:00 

Dørene åpnes 1 time før.

 

Billettpris: 420,- inkl billettavgift

Billetter kjøpes her : https://www.ticketmaster.no

Ønsker du å bestille bord før eller etter showet på City Bar & Spiseri?

Book bord her

Kategorier
City Scene

Jul på rød løper

 

Velkommen til en toakter med fantastiske artister som byr på den beste stemningen inn mot julestria. Gå på rød løper og opplev artister som gir deg den beste julegaven, nemlig alle sine beste sanger.

Alt bundet sammen med lune ord fra Dennis Storhøi. Her får du oppleve unike duetter, humor, varme og slagere på rekke og rad. Ta med deg gode venner til ScandicCity, nyt det berømte julebordet og en stjernespekket konsert.

Medvirkende:

Henning Kvitnes, Cecilia Vennersten, Dennis Storhøi, Bjørn Halstensens Orkester.  

Forestillingen spilles følgende datoer:

 • Fredag 16. desember
 • Lørdag 17. desember

Showet starter kl 20:00 Dørene åpnes 19:00.

Billettpris: 525 inkludert billettavgift

Billetter kjøpes her : https://www.ticketmaster.no

Ønsker du å bestille bord før showet på City Bar & Spiseri?

Book bord her

For grupper og matbestilling; ta kontakt med salg@hotelcity.no

Kategorier
City Scene

Polkabjørn & Kleine Heine

Konsert med universets beste trekkspill- og jodleduo -Polkabjørn & Kleine Heine.

Stryk snippskjorten, legg buksen i press og gjør deg videre beredt til en makeløs festaften med glede, sang, kos, tårer og tabubelagt skam. Er du svak for mellomkrigssvisker og undergangsmusikk fra fhirty-tallet, da kan du i overspent eksaltasjon lengte mot denne tildragelsen.

Bandet som i over 10 år har blitt møtt med overveldende begeistring i inn- og utland, har også varmet opp for A-ha, Ylvis, Katzenjammer, Mods og Dina Martin (datteren til Dean Martin). Dokumentarfilmen om de, The Art of Yodeling, ble solgt til over 20 land! Og hvem kan glemme landeplagen I like to ski, landeplagen fra 2011?

Så kast dine bekymringer, din skyldfølelse og alle vonde tanker over bord, og bli med på en heidundrende forestilling med trekkspill og allsang. Hvem vet, kanskje det er din tur til å finne en ny bestevenn på konsert med Polkabjørn & Kleine Heine.

Forestillingen spilles følgende datoer:

 • 04. november

Forestillingen starter kl 21:00, og dørene åpner 20:00.

Husk å vær ute i god tid.

Billettpris: 395 pluss billettavgift. 

Billetter kjøpes her :

https://www.ticketmaster.no

Ønsker du å bestille bord før showet på City Bar & Spiseri?

Book bord her

Kategorier
City Scene

Dunkejon – Høkern fra Gamleby’n

«Dunkejon – Høkern fra Gamleby`n» er en helt ny musikalsk komedie som tar for seg krolivet på Dunkejon-gården i Gamlebyen, Fredrikstad, på slutten av 1800-tallet. I sentrum for begivenhetene er selveste Dunkejon, som trakterer beduggede gjester, innpåslitne kreditorer og byens kreti og pleti på sitt sjarmerende vis. Uansett hvor mye problemer som dukker opp i hans vei, klarer byens høker å komme i land på riktig side. Og hans brennevin solgt fra dunk – uten sidestykke i Fredrikstad-historien!

På scenen finner du Bjørnar Spydevold i hovedrollen som kro-verten Dunkejon. Pål Nielsen spiller drikkfeldig prest, Knut-Erik Rønne er klokker og moralens vokter som vil stanse umoralen satt i gang av bordell-mamma Pernille Heckmann & co. Eva Iselinn Erichsen er apoteker-frue med urene urter i posen. Ann Elisabeth Hansen spiller Dunkejons myndige kone, og Morten Gjerløw Larsen er kongen over alle som Oscar II.

Forestillingen er skrevet av radarparet fra Kulturværste: Svein Gundersen og Hans-P. Thøgersen.

Regi: Ole-Hermann Gudim Lundberg

Musikalsk ansvar: Bjørn Halstensen

Produsent: Høkern AS som består av fire foretak i byens underholdningsliv.

Forestillingen spilles følgende datoer:

 • Lørdag 28. januar kl 20.
 • Fredag 3. februar kl 20.
 • Lørdag 4. februar kl 20.
 • Fredag 10. februar kl 20.
 • Lørdag 11. februar kl 20.
 • Fredag 17. februar kl 20.

Dørene åpnes kl 19. Husk å være ute i god tid.

Billettpris: kr 495.- inkludert billettavgift.

Billetter kjøper du her : https://www.ticketmaster.no


Ønsker du å bestille bord før showet på City Bar & Spiseri?

Book bord her

Kategorier
City Scene

Knut Marius 2023- Turbo Tour Vol II

 

Vi presenterer stolt Knut Marius, Norges ultimate entertainer og vinner av Stjernekamp 2020. Nå med nytt album på norsk og release turné vinteren 22. Den sjarmerende Tomrefjordingen tok Norge med storm, da han atter en gang beviste at han er en av Norges beste vokalister. Han behersker alle sjangre og har i år turnért store deler av landet til fantastiske kritikker både fra arrangører, anmeldere og ikke minst publikum.

I alle år har Knut Marius sunget på engelsk. Nå har han, for første gang, begynt å skrive på norsk og da på sin egen dialekt. Siden starten av 2019 har han fundert, skrevet, stanga hodet i veggen, jublet, grått og skrattet, nå foreligger resultatet.  Med tekster som handler om stor kjærlighet og mellommenneskelige relasjoner, er det en dønn ærlig artist som nå legger innsiden av sjela i de nye låtene. Publikum vil selvfølgelig også få høre et utvalg fra Knut Marius favoritter fra Stjernekamp og hits fra tidligere utgivelser. Med fantastiske musikere og produsenter er det nåen sound som bygger opp underformidlinga til den sjelfulle romsdalingen, og vi unner alle en lytt på resultatet!

Sjekk tilbakemeldinger fra arrangører fra turné 2021:

«..Kvelden i kveld i Hovshall overgår det meste. Kanskje alt. Vi snakker om kongerikets sterkeste stemme. Folk var bergtatt fra første tone. Og helt utslitt etterpå. «Jeg har tørket tårer og klappet i halvannen time,» var det ensom kom bort til meg og sa. «Verdensklasse,» sa en annen. Det er kvelder som dette man jobber for. Kvalitet og begeistring hånd i hånd. Glede og kribling i hele kroppen.
Ole Magne Ansnes, kultursjef Sunndal

«..Gåsehuda har ikkje forsvunne endå, for ein utruleg bra konsert!! Knut Marius og bandet leverte frå a til å, publikum var heilt i ekstase og stemninga var omtrent som om der var 300 og ikkje litt under 100 gjestar.. ( Korona ). Vi vil gjerne rekke å få Knut Marius med band tilbake til Ørsta kulturhus. Må også få legge til at det var svært trivelege folk å ha på besøk hos oss dette, usedvanleg blide og hyggelege heile tida. Kjekt! Tusen takk for ypparleg samarbeid!
Janne M.G. Skarstein,Ørsta Kulturhus

«….Det vart ein super konsert. VERDENSklasse med denne gjengen her! For eit band og for ein vokalist. Frå Queen, soul, eigne låter og til opera. Folk var overbegeistra og blanke i augo då dei kom ut etter 3 ekstra nummmer.
Halstein Kurseth Einingsleiar kultur Sykkylven

 

Vi følger myndighetenes retningslinjer. Les mer her:  City-Scene-Covid-19.pdf

Kategorier
City Scene

City X-mas Party Vol. III

 

Endelig tilbake!

Oda Gondrosen, Eva Iselinn Erichsen og Kim Rune Hagen i front for Bjørn Halstensens Orkester.

Publikum jubler over å få et fantastisk fyrverkeri av et show tilbake på Scandic City og City Scene.

Her skal vi feire jul, vi skal feire Beyoncè, vi skal feire Abba, vi skal hylle VM i fotball, vi skal danse etter discohits, soulhits, norske hits, rock’n roll og det skal synges for full hals.

I år er det endelig lov å ha fest på ordentlig.

Kim Rune Hagen, Norges mest brukte eventsanger.
Ingen klarer å sitte stille når en med den utstrålingen og stemme entrer scenen. Han har gjort en rekke konserter, eventer og TV-opptredener, synger fast med Hans Aaseth Orkester, deltok i MGP i 2021, og kom til semifinalen i Idol 2007.

Oda Gondrosen, solstrålen fra Fredrikstad.
I 2020 kom hun på 3. plass i Idol og i 2022 kom hun til finalen i MGP med låten «Hammer of Thor». Hun har gjort en rekke konserter og TV-opptredener og i showet vårt er hun et fyrverkeri.

Eva Iselinn Erichsen, Har vi en diva i Fredrikstad?
Det har vi. Eva behersker alle typer låter med sin fantastiske stemme. Hun er et velkjent fjes i Fredrikstad gjennom utallige konserter, eventer og opptredener. Hun har bl.a turnert i New York, og nå har hun sitt eget prosjekt «Eva Iselinn &The Suits». I 2012deltok hun i The Voice. I vårt show lager hun også vakre korarrangementer.

Bjørn Halstensens Orkester, har vokst seg til å bli et av Norges fremste orkestre.
Har spilt med utallige artister av nasjonale og internasjonalestørrelser. I dette showet spares det ikke på noe. Vi har utvidet med blåsere og perkusjon og skal løfte taket.

 

Showet vil spilles følgende datoer og klokkeslett:    

 • Lørdag 12. november 21:00      
 • Fredag 18. november 21:00      
 • Lørdag 19. november 21:00     
 • Fredag 25. november 21:00
 • Lørdag 26. november 21:00
 • Fredag 02. desember 21:00   
 • Lørdag 03. desember 21:00
 • Fredag 09. desember 21:00
 • Lørdag 10. desember 21:00      

Denne oversikten kan endres avhengig av etterspørsel.

Ta kontakt med Rune for et uforpliktende tilbud eller bestilling.

Send forespørsel her:

 

Ønsker du å bestille nå kan du også kontakte oss på telefon 69 38 56 00.

 

Kategorier
City Scene

Om City Scene

Østfolds største showrestaurant har plass til 780 gjester, fordelt over 2 etasjer.

City Scene en en storslagen visuell opplevelse med en 145 kvm stor scene med alt innen lys, lyd og projeksjon. Her tilbys ulike show, teater og konserter på høyt nivå. City Scene kan også leies for events, konserter, møter eller bespisning.

Ønsker du å leie scenen?

Ta kontakt med:
Jon Harald Bjørnson
jon.harald.bjornson@gmail.com
952 77 021

Kategorier
City Scene

Teknisk informasjon

Skal dere ha, eller planlegger dere et arrangement eller et show på City Scene, så har vi her lagt ut teknisk informasjon for lyd og lys.

Oversikt teknisk utstyr City Scene.

For mer info, ta kontakt med:

Jon Harald Bjørnson
E-post: jon.harald.bjornson@gmail.com
Tlf: 952 77 021