Yoga og avspenning

Gi firmaturen en ny og annerledes opplevelse!

Hva med å prøve yoga og avspenning som en perfekt avslutning på en kursdag eller som et lekent  pauseinnslag for å bryte opp en ellers stillesittende dag med noe som er gøy? Eller hva med å lære de ansatte enkle pusteteknikker til daglig bruk som forebygger stress? Lange seminardager kan gi trøtte og ukonsentrerte ansatte og det kan de erfarne yogainstruktørene hos Yoga Balanse hjelpe til med å forebygge.

aktivitet-yoga-2

Yoga blir stadig mer populært blandt både kvinner og menn, og er kjent for sine fantastiske virkninger på kropp, sinn og sjel.  Bl.a kan yoga øke energi nivået, løse opp i stive muskler, øke konsentrasjonen, gi velvære og indre ro.

aktivitet-yoga-3

Vi kan skreddersy et program som passer din bedrift  slik at alle kan føle mestring og få utbytte av yogaen uansett om du har erfaring med yoga fra før eller ikke. Vi tilpasser program ut fra størrelsen på gruppen og hvor yogaen skal praktiseres, inne i yogasal, yoga på hotellet eller ute på gressplen på Isegran. Bedriften kan komme med ønsker om hvor hovedfokuset skal være, f.eks fysiske yogaøvelser kombinert med avspenning / meditasjon, kun fysiske øvelser eller kun avspenning / meditasjon.

Pakke  1:

Yoga i de lune og trivelige lokalene til Yoga Balanse sentralt på Kråkerøy i Fredrikstad. Lokalet rommer max 12 stk med tykke futonmatter og 18 stk med kun bruk av tynne stick matter.

Her kan vi tilby yoga med deilige tykke futonmatter, tynne stickmatter og myke pledd. Dere vil være i omgivelser med tente stearinslys og dempet behagelig musikk.

45 – 90 min yoga og avspenning på slutten av dagen eller på morgen / formiddag. Vi tilpasser oss deres behov. Yogaen kan tilpasses behovene i gruppa og vi kan på forhånd bli enige om hvor fokuset skal ligge. Kanskje ønsker noen å legge mest vekt  på å mykgjøre skuldre /nakke / ryggparti mens andre ønsker en time som går på å styrke og strekke hele kroppen. Det er også mulig å ha større del av avspenning / meditasjon.

Pris: Grunnpris Kr 2900,-.  + kr 120,- i avgift pr. deltaker.

Pakke  2:

Vi kan tilby yoga og avspenning på hotellet til større grupper på over 18 stk som ikke  kan benytte seg av yogalokalene på Kråkerøy.

F.eks 20 – 45 min med enkle fysiske stående øvelser, sittende øvelser på stol og sittende avspenning. Alle øvelsene blir utført i samspill med pusten. Vi kan også tilby f eks kun avspenning/meditasjon.

Pris: Grunnpris kr 2500,-.  + kr 110,- i avgift pr deltaker.
Ved grupper på over 25 stk er det kr 90,- i avgift pr deltaker.


Tilbake