UTE-YOGA PÅ ISEGRAN 

Prøv en herlig utendørs yogatime på den myke gressplenen! 

Her vil dere oppleve å å spille på lag med kropp, sinn og sjel i naturskjønne historiske omgivelser . Her kan dere finne indre ro mens dere gjør yoga og ser utover mot Gamlebyen ved Glommas elvebredd.

aktivitet-yoga-ute-3

Yoga Balanse skreddersyr et program som passer behovene til bedriften. Dette kan være den perfekte avslutningen eller avbrekket i en kursdag på hotellet. Hva er vel bedre enn å strekke og styrke kroppen i forening med pusten ute i naturen?   Lange seminardager kan gi trøtte og ukonsentrerte ansatte. Yoga ute i frisk luft  kan gi kroppen og hjernen det påfyllet som trengs for å få mest mulig  utbytte av firmaturen.

Yoga er kjent for sine fantastiske stressreduserende virkninger på kropp, sinn og sjel.  Bl.a kan yoga øke energi nivået, løse opp i stive muskler, øke konsentrasjonen, gi velvære og indre ro.

aktivitet-yoga-ute-2

Vi kan skreddersy et program som passer din bedrift  slik at alle kan føle mestring og få utbytte av yogaen uansett om du har erfaring med yoga fra før eller ikke. Vi tilpasser program ut fra bedriftens ønsker og hvilket fokus det skal være på timen. F.eks om fokuset skal være på fysiske yogaøvelser kombinert med avspenning / meditasjon, kun fysiske øvelser eller kun avspenning / meditasjon.

  • Periode: vår/sommer/høsthalvåret
  • Varighet: 45 – 90 min
  • Antall deltakere: 6 – 50 stk
  • Pris: Grunnpris Kr 2900,-.  + kr 120,- i avgift pr. deltaker.
    • Ved grupper på over 25 stk er det kr 90,- i avgift pr. deltaker.

Tilbake