Mord på hotellet

Et engasjerende og underholdende mordplott.

Hvilket lag avslører morderen, motivet eller hendelsesforløpet?
Er det resepsjonssjef Britt Elisabeth Bakke, kjøkkensjef Ulf Carlsson eller barpianist Pjotr som ikke har rent mel i posen?

Ledetråder, bevis, historier og oppgaver finnes rundt om på hotellet. En helt annerledes og ikke minst underholdende avsløring av plott og morder.

Egner seg meget godt som en overraskende teambuilding-aktivitet mellom møteslutt og middag. Totalt overraskende på deltakerne kommer skuespillerne løpende inn i møtesalen etter tur, utkledd som hotellansatte, og melder at hotellsjefen er funnet myrdet. Etter et innledende spill, deles gruppen i lag som skal bistå etterforskerne med å avsløre morderen og hendelsesforløpet.

Rett før middag møtes gruppen for selve avsløringen. Vinnerlaget kåres og premieres, etterfulgt av politiets rapport som bekrefter hendelsesforløp og utpeker morderen. Avsluttes med et underholdende musikalsk potpourri med skuespillerne.

  • Ant. deltagere: 15 – 120 personer
  • Priser eks mva:
    • kr. 29.500 for inntil 20 deltagere. Deretter kr. 390,- per deltaker.

Prisen inkl. total gjennomføring, rigging og rydding, skuespillere, underholdning, åsteder/ poster med ledetråder og utfordringer, materiell og rekvisitter, lagmapper for bevisførsel, avsløring, premieutdeling og flott premie til beste lag.

Ta kontakt for nærmere informasjon og bestilling.

NB! Smitteverntiltak er tilrettelagt for trygg gjennomføring av aktivitetene.


Tilbake